TIEN REDENEN OM GOED FRANS TE SPREKEN

1. De Franse taal goed beheersen is de beste sales- en marketingtool als je zaken doet met Frankrijk en Franstalige landen. Daarmee haal je de deal binnen!

2. Het biedt toegang tot de groeiende Franse taalgemeenschap.

3. De handel met de Francofone Afrikaanse landen gaat enorm groeien de komende jaren. In China wordt hier al op ingespeeld. Lees dit artikel maar eens. Zonder kennis van het Frans, kun je in veel Afrikaanse landen niet veel beginnen. Frans is er immers de voertaal.

4. Franstalige landen doen belangrijk wetenschappelijk onderzoek op het gebied van o.a. techniek, ict, gezondheid. Veel van deze onderzoeken worden niet in het Engels gepubliceerd. Om toegang te krijgen tot deze bron van kennis zul je de taal moeten beheersen.

5. We leren je om effectief en efficiënt te communiceren in het Frans. Dat bespaart je in de aanloop naar het binnenhalen van een prospect een hoop tijd en dus geld.

6. Het onderwijs richt zich vooral op luister-en leesvaardigheid. C’est Fab focust op spreek- en schrijfvaardigheid, zodat je écht contact kunt maken met je Franse collega’s of klanten.

7. Frans spreken opent niet alleen de deuren naar een groeiende economie, maar ook tot de Franse keuken, de Franse mode, de liefde voor kunst en cultuur, filosofie, literatuur, techniek, mooie steden, en nog zoveel meer.

8. Door het leren van de taal van je klanten en/of je collega’s maak je ‘écht’ contact.

9. Goed Frans spreken verbetert je positie op de arbeidsmarkt aanzienlijk en onderscheidt jou van andere kandidaten.

10. Het Frans is een prachtige taal. Als je het eenmaal spreekt, hebben je hersenen hard getraind, heb je in meerdere opzichten je kansen vergroot en krijg je meer zelfvertrouwen.

—-

Fabienne van Dillen en Muriel Schuermans zijn tweetalig Frans-Nederlands en met C’est Fab hebben zij de missie om de Franse taal te promoten bij een breed publiek. Zij geven sinds vele jaren taaltrainingen en hebben daarvoor de “méthode communicative’ ontwikkeld die zeer succesvol is gebleken. Verder ontwikkelen ze communicatiestrategieën, marketingcampagnes en geven ze commerciële adviezen.

CONTACT

+31 (0) 6 39 83 59 42
Fabienne van Dillen

+31 (0)6-30 61 29 18
Muriel Schuermans