Recommandations

Fabienne is een zeer gepassioneerde, betrokken en eerlijke trainer. Zij maakte het voor mij heel makkelijk om in het Frans te converseren. Ook stemde zij het programma uitstekend af op mijn persoonlijke wensen. Doordat zij een ervaren business manager is, is haar inhoudelijke feedback ook van grote waarde.

Margreet

I would recommend Muriel to everybody that needs professional support and personal guidance in order to improve his/her French!

I strongly recommend Muriel’s training to get back on track with your French.

Ik vond het geweldig om met beide trainsters een week op te trekken en Frans te leren. Niets dan goeds over aanpak en inhoud van de training. Merci!!

Christelle

Fabienne, ik wil je bedanken voor deze tijd. Ik had een taalcoach nodig, maar ik heb in veel opzichten meer van je gekregen. Ik vind je een mooie en interessante vrouw. Je straalt rust uit. 

Gaby

In deze tweeënhalf uur heb ik meer geleerd dan in de afgelopen drie jaar.

Matthias

Mijn lessen juridisch Frans zijn zeer goed bevallen. Mijn juridisch Frans is in korte tijd naar een hoger niveau gegaan.

Great advancements in a concentrated period of time. And a pleasant experience as well.

Een professionele lerares Frans die het beste uit je weet te halen. En een warme persoonlijkheid die ook werkelijk interesse in de mensen heeft. Eigenlijk vind ik het jammer dat de cursus is afgelopen.

At the start of the course, she has been able to filter the exact subjects that needed most improvements; a taylor made course followed!

A great teacher of the French language. She is very flexible and has great teaching skills.

It was an enriching experience, linked both to our professional day-to-day needs and also to the french culture itself.

Intéressé(e)?

Êtes-vous intéressé par l’une de nos formations ? Envoyez-nous une demande pour un entretien d’admission ou plus d’informations. Nous vous contacterons dès que possible.