C’EST FAB HAAKT IN OP DE OPMARS VAN HET FRANS ALS INVLOEDRIJKE WERELDTAAL

PERSBERICHT

De Franse taal is terug van weggeweest. Op dit moment wordt het Frans door meer dan 200 miljoen mensen gesproken, maar zal volgens voorspellingen van de Verenigde Naties in het jaar 2050 meer dan 750 miljoen sprekers hebben. De groeiende economie in Franssprekende landen maakt dat het Frans, na Engels, de belangrijkste handelstaal is. Dat we daardoor steeds vaker met het Frans in aanraking komen, is een logisch gevolg. Niet in de laatste plaats voor het Nederlandse bedrijfsleven. Maar ook al verdient de Nederlandse talenknobbel internationaal gezien nog steeds een chapeau; aan de kwaliteit van het Frans valt heel wat bij te spijkeren.

C’est Fab gaat daar een belangrijke rol in spelen. Niet alleen door middel van een aantal uiterst doeltreffende taaltrainingen voor zowel beginners als opfrissers; ook door professioneel advies te geven over marketing- en communicatieconcepten à la Française. Oprichters Fabienne van Dillen en Muriel Schuermans zijn namelijk behalve tweetalig ook zeer bekend en ervaren met de Franse manier van zakendoen.

Het Frans, de taal van het gevoel, maakt van de liefde l’amour, van een lied une chanson. Van een kunstwerk une oeuvre d’art, van een hapje une amuse. Kortom, een taal waarbij finesse de doorslag kan geven. Ook bij het zakendoen. Vandaar dat alle diensten van C’est Fab daarop zijn afgestemd. Deze diensten omvatten ondermeer:

  1. Taaltrainingen – individueel of max. 10 cursisten. Voor beginners en gevorderden. Op vaste locaties of in-company;
  2. FabForfaits  – online opfrisles via Whatsapp, Skype of telefonisch. Op elk gewenst moment.
  3. Vertaalservice – voor vertaalwerk van o.a. websites, content marketing en redactionele of officiële stukken;
  4. Frans zakendoen – van advies tot het maken van op de Franse leest geschoeide marketing- en communicatieprogramma’s;
  5. Journalistiek – waarbij Franse thema’s en ontwikkelingen op de voet worden gevolgd en gebruikt kunnen worden in allerlei media.

 

EINDE BERICHT

C’est Fab is een initiatief van ondernemers Fabienne van Dillen en Muriel Schuermans. Beiden zijn tweetalig Frans-Nederlands en met C’est Fab hebben zij de missie om het belang van de Franse taal te onderstrepen en bij een breed publiek te promoten. Daarvoor worden marketingcampagnes, communicatie, training en consultancy ingezet.

Voor informatie https://www.cestfab.com
Of neem contact op met :

Fabienne van Dillen – fabienne@cestfab.com – 06-39 83 59 42
Muriel Schuermans – muriel@cestfab.com – 06-30 61 29 18

 

CONTACT

+31 (0) 6 39 83 59 42
Fabienne van Dillen

+31 (0)6-30 61 29 18
Muriel Schuermans