Studeren, vergaderen en logeren aan zee

Na een jaar lang verbouwen is het eindelijk zover. In gezelschap van familie, vrienden klanten, collega’s en met als speciale gast David Moolenburgh, de burgemeester van de gezelligste badplaats van Nederland, is met een grote knal het ‘It’s Fab Language & Training Centre’ in Zandvoort geopend.

Hiermee is een lang gekoesterde droom uitgekomen; een trainingscentrum waar je in een huiselijke, luxe sfeer gaat studeren én logeren. Na mijn terugkeer vanuit Frankrijk naar Nederland, nu alweer zo’n 10 jaar geleden, miste ik Frans spreken enorm. Naast mijn werk als communicatiestrateeg, begon ik als hobby met het geven van trainingen Zakelijk Frans voor bedrijven. Dat liep helemaal uit de hand, vooral toen ik ook trainingen Nederlands voor expats ging aanbieden. Nu vind ik dit het leukste werk wat er is, want in de 30 of 60 of soms wel 120 uur die ik samenwerk met cursisten, leer ik ze heel goed kennen en ontstaat er een bijzonder contact. Niet alleen krijgen ze kennis en oefening in communiceren en samenwerken in een andere taal, ook zie ik iedereen groeien en meer zelfvertrouwen krijgen.

 

Studeren én logeren

Om iets nieuws te leren, is gefocust oefenen ontzettend belangrijk. Alleen dan ga je snel vooruit en blijft leren leuk. Vaak werk ik elke week 2 à 3 uur met een cursist of een groep. Veel mensen hebben de rest van de week niet of nauwelijks tijd om zelf te oefenen. Dan duurt het lang voordat je de nieuwe taal onder de knie hebt. In het nieuwe trainingscentrum in Zandvoort krijgen cursisten de mogelijkheid even uit de waan van de dag te stappen en zich helemaal te concentreren. En tussen de trainingssessies door lekker uitwaaien op het strand en genieten van een lunch met zeezicht.

 

Teambuilding en brainstormen

Het trainingscentrum is ook te boeken door bedrijven voor meerdaagse teambuildings, brainstorms en vergaderen buiten kantoor. Ben je zelf trainer of wil je voor je team een bijzonder uitje aan zee organiseren? Ik help je graag met het ontwikkelen en promoten van je idee.

Tot ziens in Zandvoort!

En dit leuke artikel stond in de Zandvoorter Courant!

 

 

Fabienne van Dillen

Fabienne van Dillen

Language & Business Coach ? Communication Expert FR-NL ? Improves communication ? Improves business results ?fabienne@cestfab.com

I am a language trainer and I help professionals who want to improve their communication and  language skills. If you want to do business in another country, it is wise to be well prepared. 

I am bilingual French – Dutch and lived, studied and worked in both France and The Netherlands for many years. I have a passion for languages and cultures and I love helping people to become more fluent and convincing in a foreign language.

DISCLAIMER

CRKBO

AlGEMENE VOORWAARDEN